百度 論壇搜索
東家

[2017年Alan Walker新歌]The SpectreThe 中英字幕 (1080P)

歌詞:

Hello, hello
嘿 在嗎
Can you hear me as I scream your name?
當我呼喊你名你是否能夠聽清
嘿 你好
Do you meet me before I fade away?
在我消失之前我們能否相遇
Is this a place that I call home
這是否是能讓我稱作家的地方
To find what I've become?
它能否讓我找回自我
Walk along the path unknown
沿著未知的路一直走
We live, we love, we lie
我們活著 我們愛了 我們謊言相向著
Deep in the dark I don’t need the light
深入那黑暗之中 我不需要任何光火
There is a ghost inside me
我心內有個魂靈
It all belongs to the other side
它總屬于另一面的我
嘿 你好
Nice to meet you
很高興與你相遇
Voices inside my head
在我腦海里的聲音
嘿 在嗎
I believe you
我無比相信你
How can I forget?
我又怎能忘記
Is this a place that I call home
這是否是能讓我稱作家的地方
To find what I've become?
它能否讓我找回自我
Walk along the path unknown
沿著未知的路一直走
Deep in the dark I don’t need the light
深入那黑暗之中 我不需要任何光火
There is a ghost inside me
我心內有個魂靈
It all belongs to the other side
它總屬于另一面的我

The Spectre 中英字幕 – Alan Walker(1080P)下載:
游客,如果您要查看本帖隱藏內容請回復或點擊我就看看,不說話!

沙發
板凳
太好了 最喜歡這風格的電音了
地板
Walker新歌]T
[1080P] [2017年Alan Walker新歌]The SpectreThe 中英字幕
[1080P] [2017年Alan Walker新歌]The SpectreThe 中英字幕
太好了 最喜歡這風格的電音了
Walker新歌]T
不錯,謝謝

使用高級回帖 (可批量傳圖、插入視頻等)快速回復

您需要登錄后才可以回帖 登錄 | 注冊